Groene Ster Leeuwarden
Home     


Groene Ster Links

Alddiel.nl   Bed & Breakfast in de Groene Ster in Leeuwarden
Een nieuwe mogelijkheid om te overnachten in Leeuwarden. Alddiel B&B beschikt over twee ruime gastenkamers voor twee personen.

Aqua Zoo Friesland
Park met vele bijzonder diersoorten, zoals Zuid-Amerikaanse zeeberen, Humboldt-pinguïns, zeehonden, flamingo's, pelikanen, otters en bevers.

Bungalowverhuur De Groene Ster
De Groene Ster biedt u prachtige bungalows in een perfecte omgeving.

Camping De Kleine Wielen
De goed verzorgde camping biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Zo is het meertje bij uitstek geschikt als viswater en kan men er surfen, roeien, zwemmen en kanovaren.

Camping De Kleine Wielen
De goed verzorgde camping biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Zo is het meertje bij uitstek geschikt als viswater en kan men er surfen, roeien, zwemmen en kanovaren

Dierenforum.nl
Op deze site staat een leuk verhaal over de omgeving van de natuurplas.

HSV Leeuwarden, hengelsportvereniging online
Het viswater in de Groene Ster is verpacht aan de Hengelsport Verenging Leeuwarden.
In het bezit van een pas is nachtvissen hier ook toegestaan.

Karperclub de Kleinewielen
Website van enthousiaste karpervissers in de Groene Ster.

Kleinewielen.nl
Website van Wetterskip Fryslân over het water de Kleine Wielen in recreatiegebied de Groene Ster bij Leeuwarden

Leeuwarder golfclub De Groene Ster
De schitterende 18-holes baan van de Leeuwarder Golfclub.

Naaktstrandje Groene Ster
Deze site geeft informatie over de naaktrecreatie in de Groene Ster. De site wordt dagelijks vernieuwd met actuele informatie over het bezoekers aantal, het strandweer en de zwemwatertemperatuur.

Midgetgolfclub Leeuwarden
De midgetgolfclub Leeuwarden is opgericht 25 maart 1981 en speelt haar wedstrijden op de midgetgolfbaan De Kleine Wielen, gelegen in het recreatiegebied De Groene Ster aan de weg Leeuwarden - Hurdegaryp (N 355).

Paintball centrum De Grote Wielen
Op het terrein van restaurant De Grote Wielen in een prachtige natuurlijke omgeving aan de rand van Leeuwarden is gevestigd Paintball Centrum De Grote Wielen.

PZV de Wielen
De naam P.Z.V de Wielen (Plank Zeil Vereniging) stamt uit 1980. Het jaar dat de vereniging werd opgericht. P.Z.V. de Wielen is vanaf de oprichtingsdatum altijd een erg actieve club geweest en in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste verenigingen in Nederland

Restaurant De Grote Wielen
In het restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, een lunch, een plate of een a' la carte menu. De menukaart wisselt zo'n vier keer per jaar en biedt volop keuze in vlees- en visgerechten.

Stichting Survivalrun Friesland
De stichting organiseert elk jaar,begin oktober, de Bikkel Survivalrun in Groene Ster.

Survival lionitas.
In samenwerking met AV Lionitas worden er elke week een aantal trainingen gegeven op het eigen trainingsterrein bij de Grote Wielen. Dit terrein wordt door de survivalgroep zelf onderhouden en momenteel hebben we er zo’n 30 hindernissen hangen. In de omgeving kunnen we lekker inlopen. Voor de winter is er verlichting aangelegd op het grootste deel van het terrein. Hierdoor kunnen we ook in de winter ’s avonds trainen.

Vijversburg
Even ten oosten van Leeuwarden, bij Tytsjerk, ligt Villa Vijversburg in het historische Park Groot Vijversburg. Het park beslaat 15 hectare en is voor het grootste deel in de 19e eeuw aangelegd. Er worden plannen uitgewerkt om de oppervlakte te verdubbelen tot 30 hectare.

Welcometothevillage.nl
Welcome to The Village is drie dagen lang het mooiste kleine dorp van Nederland. In het natuurgebied vlak buiten Leeuwarden spelen de tofste bands van Nederland en ver daarbuiten. Vette shows op het dorpsplein, in verschillende tenten en op bijzondere plekken.

Wetterskip Fryslân
Onder het motto 'Skjin wetter en droege fuotten' (Schoon water en droge voeten) is Wetterskip Fryslân de beheerder van het water in Fryslân en het Groninger Westerkwartier.

Overige Links

Groeten uit Leeuwarden
Actuele Fotosite met redactionele artikelen, een stadswandeling, rondvaart door de grachten, info over buitenwijken en meer, iedere maand een update.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend